Ikkunoiden tiivistäminen

Ikkunat ovat kuin rakennuksen silmät , niillä on tärkeitä tehtäviä ja ominaisuuksia rakennuksissa kuten huonetilojen valaisu päivänvalolla ja yhteys ulkotilaan, tuulen, pölyn ja melun pitäminen rakennusten ulkopuolella ja lämmön pitäminen sisällä. Ne ovat osa rakennusten ulkoista ilmettä ja niinpä niiden kunto ja ryhti vaikuttavat huomattavasti yleisilmeeseen ja kaupunkikuvaan. Ikkunoilla on suuri merkitys myös energian säästössä, lisäksi vuotavat ikkunat saavat aikaan vedon tunteen.

Vuodot sisäpokien tiivistyksessä aiheuttavat ikkunoiden huurtumista ja kostumista, ja talvella ne jäätyvät.
Siksi olemme kehittäneet DAWS-menetelmän. Menetelmän tarkoitus on estää ilmavuodot ikkunan karmin ja puitteen välistä ja saada ikkunoiden toimintaongelmat kuntoon nopeasti ja tehokkaasti minimaalisilla kustannuksilla.

Ikkunoiden tiivistäminen ja huolto alkaa ikkunan käynnin tarkistamisesta ja mahdollisesta korjaamisesta. Vanhat tiivisteet poistetaan, tiivisteen asennuskohta puhdistetaan ja vaihdetaan uudet nykyaikaiset tiivisteet. Tiivisteen vahvuus valitaan aina tapauskohtaisesti. Saranat ja lukot huolletaan.