DAWS -menetelmä

Ovatko huonosti toimivat/vuotavat ovet ja ikkunat ongelmana kiinteistöissäsi?

Esiintyykö vuotoja kenties karmin ja seinäelementin välissä?

Oletko harkinnut ovien ja ikkunoiden kokonaan uusimista vuotojen takia?

Onko riittämätön korvausilman saanti yhtenä ongelmana huoneistoissa?

Puun eläminen ja vääntyminen aiheuttaa ajansaatossa karmeihin vuotokohtia, eivätkä tavalliset tiivistysnauharatkaisut enää auta. Lämmitysenergian kulutus lisääntyy voimakkaasti ja asumismukavuuteen tulee heikentäviä tekijöitä vedon ja pölyn vuoksi.


DAWS -menetelmä ratkaisee ongelmasi!
Palkitulla Daws-menetelmällä saamme nopeasti ikkunasi ja ovesi kuntoon ja tiiviiksi.
Ei enää aiheettomia/kalliita ovi- ja ikkunainvestointeja. Vuodot ja toimintaongelmat kuntoon nopeasti ja tehokkaasti minimaalisilla kustannuksilla. Peruspakettiimme kuulu aina myös ovien ja ikkunoiden huoltotyöt, mm. saranoiden ja lukkojen kiristykset, säädöt ja rasvaukset.

slide2.jpg

Daws-menetelmä

Daws-huoltojärjestelmä on ovien ja ikkunoiden kunnostus- ja tiivistysmenetelmä, jolla saadaan ikkunat ja ovet toimiviksi ja tiiviiksi, olivatpa ne kuinka vääntyneitä tai vuotavia tahansa.
Menetelmän avulla ikkunat ja ovet eristävät vetoa, hajuja, ääntä sekä pölyä tehokkaasti, puhumattakaan energian säästöstä ja tällä on päästy hyviin tuloksiin kohteissa, joissa muuten olisi jouduttu vaihtamaan ikkunat ja ovet kokonaan.

Asennustyö on siisti ja vaivaton, eikä vaadi asukkaiden poistumista huoneistosta kunnostuksen ajaksi. Tämän vuoksi esimerkiksi sairaalat ja toimistot ovat tyytyväisiä toimintaamme, sillä pystymme työskentelemään noudattaen asiakkaan erityistoivomuksia.

Palveluumme kuuluu lähtötilanteen kartoittaminen, saneeraustarpeen laajuuden sopiminen asiakkaan kanssa, kunnostustarjous, asennus ja kahden vuoden takuu sekä ovien ja ikkunoiden huoltotyöt mm. saranoiden ja lukkojen rasvaukset ja säädöt, pienimuotoiset maalaukset sekä lisäeristystyöt.

Palvelemme asiakkaitamme heidän toiveiden ja yhdessä suunniteltujen toiveiden ja aikataulujen mukaan.

Daws on osa kiinteistöjen ja rakennusten hoitosuunnitelmaa. Daws-menetelmän avulla taloyhtiöt pystyvät säästämään huoltokustannuksista, koska tämän menetelmän avulla ovi-ja ikkunaongelmat saadaan hoidettua kerralla ja tehokkaasti.